Ladda ner drivers till ATI

Är dina ATI-drivers föråldrade och behöver uppdateras? Då har du möjlighet att hitta, ladda ner och uppdatera alla ATI-drivers på din PC här.

ATI Technologies är tillverkaren av AMD-processorer, chipset och grafikkort. Som verksamhet grundades ATI år 1969 och under 2007 hade ATI uppnått en omsättning på hela 6 miljarder dollar. ATI leds för närvarande av VD:n Hector Ruiz.

Utöver att vara en producent av hårdvarukomponenter, så är ATI Technologies även djupt involverade i socialt, miljömässigt och etiskt ansvarsfull produktion och marknadsföring av sina produkter. ATI Technologies är en aktiv medlem av Electronics Industry Code of Conduct, som är en samling verksamheter dedikerade åt socialt ansvar och miljövänlig tillverkning av produkter.

I ATIs produktportfölj finns hårdvarukomponenter som ATI Radeon grafikkort till PC och bärbara datorer, TV på PC, chipset till moderkortet, grafik till workstation, grafik till servrar, samt Radeon grafikkort till Macintosh. De teknologier som ATI nyttjar i sina produkter är bl.a. ATI Crossfire, ATI Avivo HD, ATI HyperMemory, AMD Stream Computing, ATI Hybrid Graphics, ATI Catalyst och ATI PowerPlay.

De produkter och teknologier som ATI utvecklar arbetar perfekt tillsammans och har alltid haft ett rykte för att markant öka den generella prestandan. T.ex. så har ATI Radeon GPU tillsammans med ATI Catalyst- teknologin resulterat i grafik i oöverträffad hög kvalitet och stabil prestanda. ATI Radeon-serien av HD-grafikkort är den senaste generationen av grafikkort som kan leverera HD-grafik.

ATI ger ut nya drivers till sina hårdvarukomponenter ett par gånger i månaden, dessa månatliga uppdateringar förbättrar prestandan för populära datorspel som använder OpenGL och Direct3D. Drivers till ATI Catalyst ger användaren total kontroll över sin ATI Radeon GPU. De drivers som är installerade tillhandahåller även ett användargränssnitt, där användaren kan konfigurera inställningar med grafikkortet, tweaka prestandan och sätta upp flera skärmar per dator.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0