Så avinstallerar du DriverFinder i Windows

DriverFinder är en mjukvarulösning som utvecklats för att avlägsna föråldrade drivers som är installerade på ditt system i Windows. Drivers är mjukvarukomponenter och hårdvaruenheter som ser till att kommunikationen mellan enheten och datorn fungerar som den ska. Föråldrade drivers på en dator kan förorsaka systemkrascher och reducera datorns prestanda.

Om du vill avinstallera DriverFinder när du tagit bort föråldrade drivers och laddat ner de senaste, så  följer du bara dessa anvisningar:

1. Starta Windows och säkerställ att du är inloggad med administratörsbehörighet.

2. Klicka på knappen ”Start” (nederst i vänstra hörnet) och välj kontrollpanel. Klicka på ikonen Program och välj Program och Funktioner.  En dialogruta kommer öppnas och du får en översikt över alla program som installerats på din dator.

3. Hitta ”DriverFinder” i översikten och dubbelklicka på namnet. En avinstallation av DriverFinder kommer nu påbörjas.

4. Klicka på Next i avinstallationsfönstret och välj DriverFinder i listan över Uniblu-program. Klicka på Next för att påbörja avinstallationen. Klicka sedan på Finish i ”Successful Uninstall” dialogrutan för att slutföra avinstallationen.5. Starta om din dator, så Windows kan ta bort alla de tillfälliga filerna och spara ändringar i systemet.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0