Ladda ner drivers till Audigy

Creative Labs gjorde sig ett namn med introduktionen av ljudkortet Sound Blaster år 1989. Sound Blaster blev snabbt det ljudkort man bara var tvungen att ha, och som har äran att ha startat en multimediarevolution inom ljudupplevelser till datorn. Mycket har ändrats sedan Sound Blaster kom till, häribland hur datoranvändaren hör ljud via sin dator. Att dessa första ljudkort var revolutionerande för sin tid, är inget att diskutera. Nya förändringar, inklusive introduktionen av Sound Blaster Audigy, har gjort det möjligt för Creative Labs att fortfarande vara ledande inom ljudkortsområdet.

Sound Blaster Audigy riktar sig mot ljudbehoven för nutidens datoranvändare. Exempelvis lyssnar många på MP3-musik direkt via datorn. Med ett Audigy-ljudkort installerat ökar MP3-ljudkvaliteten avsevärt vid användning av ljudteknologin 24-bit ADVANCED HD. Här tillkommer att Audigy stödjer multikanal Surround Sound inklusive 5.1, eller 7.1 sound.

Spelentusiaster kommer njuta av Audigy-upplevelsen med funktioner som EAX ADVANCED HD 3.0 och ljudeffekter, som 3D-ljud från flera högtalare.

Utöver att lyssna på musik och spela spel på datorn, är det många människor som tittar på DVD eller laddar ner film. Förr var stereoljud utmärkt. Nu är det dock så att filmfans vill dra fördel av fullständigt Surround Sound och höra filmens ljud från åtskilliga högtalare. Därutöver använder många människor nu sina datorer som en del av ett omfattande system i hemmabion. Det är nödvändigt för deras ljudkort, att de är i stånd till att utläsa önskat multikanalljud till de flera högtalare som finns i hemmabiografen.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0