Ladda ner drivers till Brother

Brother Industries grundades för över 100 år sedan i Japan, då Kanekichi Yasui startade verksamheten Yasui Sewing Machine Co. som senare blev känd som Yasui Brothers’ Sewing Machine Co. år 1925. Verksamheten producerade symaskiner och övergick till att exportera dem år 1947.

Under 1950-talet och 1960-talet hade verksamheten åtskilliga divisioner och expanderade sitt verksamhetsområde till marknaden för elektroniska enheter, både affärsmaskiner och verktygsmaskiner. Till följd av denna expandering började Brother under 1970-talet att producera skrivmaskiner och skrivare, och på 1980-talet rörde sig Brother in i branschen för telekommunikation och online karaoke år 1992.

Den amerikanska delen av Brother, som fått namnet Brother International Corporation, grundades 1954 med syfte att uteslutande fokusera på den amerikanska marknaden. Brothers nuvarande produktportfölj omfattar bläckskrivare, laserskrivare, etikettskrivare, multifunktionsenheter, textilskrivare, symaskiner till privatkunder, symaskiner för industriell användning, skrivmaskiner, faxmaskiner, maskinverktyg och tillbehör till dessa enheter.

När man letar efter drivers till Brother, så är det huvudsakligen till de olika typer av skrivare som Brother tillverkar. Om du saknar drivers till din svartvita laserskrivare från Brother eller färglaserskrivare så är lösningen att använda vårt program för att hitta, ladda ner och uppdatera de drivers på din PC som krävs för att kunna nyttja din Brother-skrivare optimalt.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0