Ladda ner drivers till Canon

Canon startade som en firma som fokuserade på att tillverka kameror av hög kvalitet. Under 1936 introducerade Canon den första 35 mm kameran med focal plane, känd som Hansa Canon. Filmkamerornas död har inte stoppat Canon. I själva verket fortsätter Canon med att utveckla produktionen av bildupptagande produkter av hög kvalitet, häribland digitalkameror, kopiatorer, styrenheter och faxmaskiner.

Sedan den första Hansa Canon kom till under 1930-talet och fram till nutidens Canon-digitalkameror av hög kvalitet, har både amatörer och professionella fotografer haft tillit till produkter från Canon. Presentationen av den första skrivaren i storlek av en hand, som lätt kunde anslutas till en digitalkamera, sammanförde med Canons fotografiska expertis med dess skrivarteknologi. Även om namnet Canon är synonymt med fotografering, så har Canon blivit ledande inom andra teknologier.

Under 2004 placerade sig Canon som nr. 3 i världen med hänsyn till det totala antalet utfärdade USA-patent. Under företagets 7 årtionden har de tilldelats över 26 000 patent.

Canon U.S.A. är beläget i Lake Succes, New York, under ledning av VD:n Yoroku Adachi. Dagens produktsortimentet innefattar kameror och linser, kopiatorer, bildarkiveringssystem, skrivare, scanners, faxmaskiner, videokameror, broadcast-utrustning och annan specialiserad utrustning för bildupptagning. Canon kör alla sina funktioner i enlighet med kyosei-filosofin. Detta innebär att: ”Alla folkslag, utan hänsynstagande av etnicitet, religion eller kultur ska leva i harmonisk förståelse och arbeta tillsammans i framtiden”. Kyosei kan även översättas med betydelsen: ”det gemensamma goda”.

Canon inkorporerar kyosei i alla sina processer, hela vägen från forskning till distribution. Eftersom det gemensamma goda är en drivkraft för Canon, sponsrar verksamheten även otaliga miljömässiga, sociala och utbildningsmässiga program. Canon marknadsför sina produkter till konsumenter, affärsliv och industrier. Konsumenterna är väl bekanta med produkter från Canon, såsom kikare, digital- och filmkameror, kopiatorer, skrivare, faxmaskiner, videokameror och scanners. Andra produkter innefattar lösningar till nätverksvideo, projektorer, visualizers- och kalkylatorer. Affärsvärlden använder i allmänhet Canons produkter i sina kontorsmiljöer inklusive kopiatorer, digitala tryckpressar, multifunktionsprodukter, skrivare och mikrografik. System för mikrografik inkluderar scanners, kortläsare och digitala lagringssystem.

Utöver att täcka konsumenternas behov i affärsvärlden, förser Canon även åtskilliga industrisektorer med produkter till broadcasting och kommunikation, ögonskyddssystem, system till medicinsk bildupptagning, lösningar till kontraktformulering, motor Canobeam system/free space optics, semiconductor-utrustning och kodning/optoelektroniska komponenter. Var och en av dessa produktkategorier är fyllda med produkter som används av industriverksamheter, som ägnar sig åt broadcasting och produkttillverkning och som arbetar inom det medicinska området.

Så hur ser Canons framtid ut? Canon fortsätter med att utveckla sina teknologier i högt tempo. För närvarande forskar Canon i nanoteknologi, kommande generations teknologier (häribland robotteknologi och tillverkning av DNA-chips), teknologier rörande produktionsutveckling, miljöteknologier, utrustningsteknologier och teknologier för kvalitetsstyrning. Även om film snabbt blir förlegat, vägrar Canon att stiga åt sidan. Man kan förvänta sig att få se ”kyosei” i aktion och en mängd innovativa, nya Canon-produkter i många årtionden framöver.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0