Ladda ner drivers till Creative

Är de Creative drivers som är installerade på din dator föråldrade, eller fungerar inte ditt Creative-ljudkort som det ska? Då är det på tiden att ladda ner och uppdatera dina drivers till de senaste versionerna.

Creative förser konsumenter världen över med multimediaprodukter av hög kvalitet. Creative är mest kända för sina Sound Blaster-ljudkort och digitala musikuppspelare ZEN. Dock tillverkar företaget även MP3-spelare, webbkameror, tangentbord, högtalare, hörlurar, bärbara mediacenter och PC-periferiutrustning. Creative bildades år 1981 i Singapore med fokus på multimedia. Sound Blaster-ljudkortet utvecklades år 1989 och blev snabbt standard för ljudkort.

Då det är ett globalt företag har Creative ett omfattande nätverk av faciliteter runt om i världen. Det övergripande huvudkontoret är beläget i Singapore, där forskning och utveckling, design, produktinnovation, försäljning och marknadsföring, distribution, logistik och teknisk support koordineras. Därutöver är Creative Labs America, Creative Labs Europe och Creative Labs Asia dotterbolag till den ursprungliga Creative-organisationen.

Under 2006 översteg Creatives onlineförsäljning 1 miljard dollar. Produkter såsom personliga digitala underhållningsspelare, digitala videokameror, webbkameror. ljudkort, dockningssystem, högtalare, hörlurar, headsets, musik-keyboards, datortangentbord och möss har bidraget till detta stora överskott. Creative Labs Sound Blaster-ljudkort har möjligtvis startat en multimediarevolution, men leder de än? Ja. Idag fortsätter Sound Blaster-ljudkort sin utvecklingsbana. Denna serie av ljudkort innefattar kort som är designade till att spela med X-Fi teknologi såväl som ljudkort designade till upplevelser i hemmabion.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0