Snabbare PC med datoroptimering från Northguard

Att få en snabbare dator är nästan alltid aktuellt. En dator som går sakta kan orsaka problem och i bästa fall vara irriterande, i värsta fall kan det leda till förlorat arbete eller försämrad säkerhet. Med Northguard får du chansen att optimera din dator, vilket gör den både snabbare och säkrare.

Vi går igenom Datoroptimering från Northguard och kommer även att ge råd om hur det hela fungerar. Vi kommer också att titta på vad befintliga kunder hos företaget säger om programmet och företaget i stort.

En dator blir saktare med åren

En dator blir saktare, det är helt naturligt. Datordelar blir sämre, operativsystemet kan bli föråldrat och det kan samlas mycket onödiga filer på datorn som gör den långsammare än nödvändigt. Det betyder däremot inte att man behöver köpa en ny dator, i många fall kan det räcka med datoroptimering för att lösa problemet.

Även virus kan göra din dator sämre. Det här är däremot lätt att åtgärda genom att rensa datorn kontinuerligt och förhindra att nya virus sätter sig i datorn. Nu kan du få en snabbare dator med Northguard, som hjälper dig att rensa den på virus, optimera program och göra uppstarten av datorn snabbare.

Du behöver alltså inte köpa en ny dator om du märker att den börjar gå lite saktare. I många fall kan du ha den i flera år om du sköter om den och rensar den kontinuerligt. Genom att optimera system- och programfiler kan du göra att mycket på datorn går snabbare.

Erbjuder även fjärrstyrning och säkerhetsprogram

Det är däremot inte allt du får med Datoroptimering från Northguard. Företaget sköter hela optimeringen åt dig via fjärrstyrning, vilket gör det möjligt för dem att temporärt kontrollera din dator. Allt tar ungefär en eller två timmar och du får även vägledning om vad du bör tänka på i framtiden. Vidare får du svar på eventuella frågor som du har om datoroptimering.

Företaget erbjuder fler tjänster och program om man vill ha mer än bara en snabbare dator. Du kan också kolla in deras säkerhetspaket som kommer med antivirus, skydd mot skadlig kod och andra viktiga funktioner som skyddar din dator. Dessa tjänster kan hjälpa dig att skydda din dator, vilket även gör att den inte riskerar att bli långsammare på grund av virus eller andra hot.

Företaget har nöjda kunder

Northguard är inte lika stort i Sverige som många andra säkerhetsföretag, vilket gör en del personer skeptiska mot företaget. Befintliga kunder är däremot väldigt nöjda och hos Trustpilot kan man se att företaget har 4,8 stjärnor utav 5 möjliga. Det här betyget baseras på över 2000 recensioner, vilket är väldigt bra för ett skandinaviskt företag.

Med Northguard får du ett nordiskt skydd och får Datoroptimering och säkerhet direkt på svenska. Det här gör det enklare för dig att förstår och du får det lättare att lära dig hur det hela fungerar. I framtiden kan du sedan skydda dig själv genom exempelvis ett utav deras antivirusprogram eller andra skyddsprogram som kan hjälpa dig.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0